If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз я засякох бялата Жу в началото на месеца на светофара на България и Димитър Нестеров! Надписа е на цигарите Мурати ако не се лъжа!
Вчера на ул. Ворино Красно село цял ден стоя много джижана 145-ца ...черна JTD!
Тя си нощува там редовно,на брат му на Pooh е,там живее май гаджето муВъобще около нас се навдони от Алфи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колегата Тонов е от Мездра и е с такава алфа аз се разминах днес в 20.30 на околовръстното при Герман с една 164 сребриста и се изгледахме май беше С 1365 нещо такова.
Тази сутрин на семинарията (посока Симеоновско) се бяхме строили на верижка 3 156 ци, 1 Селе и 2 - 2.4 печки
Не видях лепенки по другите 2 ... но да питам дали някой не си спомня колонката?
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
днес към 13 ч правихме ляв завой с графитено сива 159 над ТУ- София поздрвихме се с колегата с аварийки .
На румънското към 15 и нещо се поздравихме с колега с черен спортвагон
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Колега с кремаво зелена(дано не бъркам името на цвета) 146-ца, ми даде шанс да се измъкна назад от Рок енд Рол сервиз на Симеоновско, днес към 19 и малко!
Благодаря му за което! Поздрави!
по обяд черна 155 с стикер от ИталФеста и две момчета вътре.На сфетофара на локалното на Цариградско,точно срещу Дъ Молл и сива 145 **5980**със стикери на форума и черни змиички над мигачите
Вчера по Борис , беше засечена колежката Ранобудниче.Малко по-късно по Дойран тъмно зелена 147 ОВ4407... и след това сребриста 156 СА2936...с голям стикер на задното стъкло. Беше паркирана в една пряка на Дойран .
7704 - това трябва да съм бил аз!
Почивните дни в с. Орешак пред хотел Каза Арт - сива клубна 147-ца!
Снощи в Пловдив на слизане от новия надлез в посока кичука,една колежка с черно GTV пловдивска регистрация с ксенони много упорите ме заслепчваше и реших да я пусна да се дръпнем и на светофара като видях че е колежка забравих и за дърпането и за сичко
Днес към 11:30-12:00 да си признава кой е колегата с черната 55-ца със стикер дето я лъскаха на автомивката в с.Мусачево и после мина покрай пицария "Венеция" в Елин Пелин ,за да видят всички че и Алфите могат да са красиви и лъскави!!!!
The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Comment